Hiring Fullstack Software Engineer

We are hiring Software Engineers to expand our team! More info in Swedish:

Moonlighting Industries - Örebro/Stockholm/Remote

Omfattning - Heltid

Tillträde - Enligt Överenskommelse

Om oss

Vi tror att berättande kan förändra världen. Vår vision är att hjälpa till genom att skapa smartare verktyg för filmproduktion.

Med Moon Smart Focus har vi skapat ett verktyg som hjälper filmare att sätta skärpan i scener. Vi använder AI och stereoskopisk vision för att mäta avstånd till människor och andra intressanta objekt i realtid så att filmskaparna kan ställa in skärpan, vilket sparar tid och möjliggör mer komplicerade tagningar.

I grunden är vi ett mjukvaruföretag men vi har också en del utveckling av hårdvara in-house för att bättre kunna leverera de lösningar filmbranschen behöver. Utöver det jobbar vi med partners som Nvidia, för deras embedded platform Jetson, och produkter från Intel för att hela tiden ligga i framkant gällande den tekniska utvecklingen.

Idag är vi ett team på åtta personer som arbetar i olika delar av bolaget. Utöver teamet har vi även starka samarbeten med professionella användare som är ambassadörer för Moon Smart Focus både i Sverige, England och USA/Hollywood

Läs mer på: https://www.moonsmartfocus.com/
Quickstart med vår grundare: https://www.youtube.com/watch?v=Y_rDv694ZfY

Demo från McDonalds reklam: https://www.youtube.com/watch?v=eFniByxxHTY

Om tjänsten

Med Moon Smart Focus har vi skapat ett revolutionerande verktyg som hjälper filmskapare runt hela världen.
Nu vill vi ytterligare stärka vår team genom att rekrytera en fullstackutvecklare.

Du kommer att jobba brett med utvecklingen av Moon Smart Focus och kringliggande produkter men vi vill att du efterhand ska kunna känna ägandeskap över vissa delar av produkten beroende på våra behov och dina intressen. Främst gäller tjänsten utveckling av frontend och backend för vår produkt Moon Smart Focus som körs på Nvidias Jetson plattform. Exempel, från saker vi jobbar på, kan vara att implementera nya sätt för användarna att interagera med vårt system via gränssnittet eller att förbättra dataöverföringen mellan Moon Brain och telefonen. Jobbet kan också innefatta att träffa våra användare ibland på plats ute på filminspelning men också virtuellt, när det kommer till våra användare i Hollywood, för att bättre förstå vad de behöver. Vi tror att du har ett intresse för testning och vill ha en nyckelroll i att utveckla ett ramverk för att testa vår mjukvara i kombination med hårdvara.

Eftersom vi är ett startup så finns det goda möjligheter att få jobba med många olika typer av utveckling och även påverka vad du vill utvecklas i. Alltifrån kommunikation med wifi-kort och fokus-motorer via förbättringar i vår backend-kod till nya funktioner i vår cloud-baserade plattform för fleet management. Det viktigaste är att du vill växa och lära dig nya saker tillsammans med oss.

Vi söker en självgående utvecklare med passion för att utveckla riktigt bra lösningar. För att trivas behöver du tycka att det är kul att jobba i ett mindre team där du får stor möjlighet att påverka och där du får jobba med många olika delar av systemet. Du gillar både att jobba fokuserat med kod och att lösa problem som kommer från våra användare via säljare och produktägare. 

Teknologier som vi använder:

  • Nvidia Jetson (Xavier NX, Orin NX)

  • ROS

  • C++, python, nodejs och typescript

  • Solidjs på frontend

  • Yocto

Kvalifikationer

  • Kandidat/Ingenjörsexamen, Master/Civilingenjörsexamen eller liknande erfarenhet

  • Erfarenhet av python, c++ och/eller typescript

  • Minst 2+ års erfarenhet av utveckling

Meriterande:

  • Erfarenhet av automatisk testning

  • Erfarenhet av AWS/Cloud

  • Erfarenhet av ROS (Robot operating system)

  • Intresse för computer vision och AI

  • Intresse eller erfarenhet av filmbranschen

Är du helt enkelt en riktigt bra utvecklare vill vi gärna ta emot en ansökan från dig!

Vad vi erbjuder

  • Givetvis marknadsmässig lön och tjänstepension

  • Möjlighet till kvalificerade personaloptioner

  • Friskvårdsbidrag 5000kr

  • Möjlighet att jobba från våra kontor, Örebro/Stockholm, eller på distans hemifrån inom Sverige med vissa gemensamma träffar i Örebro/Stockholm

  • Möjlighet att jobba inom en spännande bransch där vi ligger i absolut teknisk framkant

Ansökan

Skicka ansökan eller frågor till:

Oscar Thörn
oscar@moonlightingindustries.com

Bifoga CV och personligt brev.


 
Mathias Farnebo